loading
Proiecte

Proiectul BOSCH – Jucu, Cluj Napoca

In anul 2014, Working Platform participa la prima investitie majora a grupului BOSCH din judetul Cluj - prima etapa a constructiei unei fabrici de 20 000 mp in zona industriala Tetrarom din localitatea Jucu.


Pentru finalizarea acestui proiect ambitios, intr-un timp record, membrii echipei Working Platform au asigurat in colaborare cu firma CDP Access logistica necesara unui numar impresionant de nacelle ce au satisfacut practic 75% din necesarul solicitat de catre constructorii ce au contractat aceasta lucrare.


Datorita eficientei comunicarii dintre membrii echipei Working Platform cu beneficiarii proiectului, timpul de raspuns la solicitarile acestora a fost extrem de scazut.


Solutiile inovatoare propuse de catre noi, clientilor si partenerilor nostrii, au consolidat reputatia excelenta pe care deja ne-am castigat-o pe piata din Romania, contribuind decisiv la alegerea noastra ca furnizori exclusivi de nacele pentru proiectul dezvoltat de grupul NEPI in Targu Jiu, unde impreuna cu acelasi partener remarcabil - CDP Access, am avut o pondere de 100% in asigurarea platformelor de lucru la inaltime necesare acestui santier.


No comments.... see the pictures below